Γιατί ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα είναι πάντα οικογενειακή υπόθεση;

Γιατί ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα είναι πάντα οικογενειακή υπόθεση;
24MEDIA

Η οικογένεια της 24MEDIA στόλισε το δικό της χριστουγεννιάτικο δέντρο στο House Twenty Four, σε μια βραδιά με υπέροχα κοκτέιλ, φαγητό, κατάλληλη μουσική και φυσικά πολλά χαμόγελα και ευχές

Η μαγεία των Χριστουγέννων κρύβεται στα πιο απλά πράγματα. Από το δώρο που θα σκεφτείς να αγοράσεις σε κάποιον δικό σου άνθρωπο αυτές τις ημέρες, μέχρι τη μπάλα που θα τοποθετήσεις στο κλαδί του δέντρου του σαλονιού σου. Ειδικά η διαδικασία του στολισμού του δέντρου είναι κάτι σαν ιεροτελεστία που πρέπει να γίνεται πάντα με την κατάλληλη παρέα. Είτε είναι συγγενείς, είτε φίλοι, οι άνθρωποι που καλείς στο σπίτι σου για να στολίσεις μαζί τους το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αποτελούν την ‘οικογένειά’ σου.

Η οικογένεια της 24MEDIA, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην στολίσει το δικό της χριστουγεννιάτικο δέντρο για πρώτη φορά στο δικό της σπίτι, το House Twenty Four. Η ημέρα που επιλέχθηκε ήταν η 15η Δεκεμβρίου. Ούτε πολύ νωρίς, αλλά ούτε και πολύ αργά.

Από το πρωί της συγκεκριμένης ημέρας υπήρχε μια κινητικότητα στο σπίτι. Άνθρωποι έμπαιναν, άλλοι έβγαιναν, μετέφεραν πράγματα, ποτά, φαγητά, μπάλες και φυσικά τον πρωταγωνιστή της βραδιάς. Το επιβλητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο τοποθετήθηκε στο κεντρικότερο σημείο του σαλονιού. Στη θέση ακριβώς που έπρεπε.

Οι καλεσμένοι, τα άτομα που αποτελούν την οικογένεια της 24MEDIA άρχισαν να καταφθάνουν από τις 16.00, την ώρα δηλαδή που έγραφε η πρόσκλησή τους. Το μόνο που ήξεραν ήταν πως στο House Twenty Four θα κληθούν να βοηθήσουν στον στολισμό του δέντρου, ενώ θα τους περίμεναν και κάποιες εκπλήξεις. Χωρίς να γνωρίζουν όμως ποιες θα ήταν αυτές.

Η τηλεόραση άρχισε να παίζει όλη τη συλλογή χριστουγεννιάτικων κομματιών του Michael Bublé, για να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα, ενώ ο μπουφές και το bar γέμισαν μυρωδιές και αρώματα. Η στιγμή είχε φτάσει.

Η πρώτη στάση όποιου έμπαινε στο House Twenty Four ήταν φυσικά το στολισμένο bar, το οποίο υποδεχόταν τους καλεσμένους με ένα εορταστικό cocktail list, καθώς και ένα punch bowl. Τι περιελάμβανε το τελευταίο; Bacardi Carta Oro, μέλι, λεμόνι, αρωματικά, Marie Brizard Apricot Brandy και γαρνίρισμα με λεμόνι και πορτοκάλι. Με άλλα λόγια ήταν τα Χριστούγεννα μέσα σε ένα ποτήρι και το ποτό ακριβώς που χρειαζόμασταν όλοι για να ξεκινήσει η διαδικασία του στολισμού του δέντρου.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ποτά της λίστας, τα οποία απαιτούσαν όλα και από μία δοκιμή, η λίστα των κοκτέιλ είχε Negroni, Bombay & Tonic, Dewar’s Sour και Bacardi Cuba Libre. 

Δεν γινόταν όμως να ξεκινήσουμε να τοποθετούμε μπάλες στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, αν δε κάναμε όλοι κι από μία ευχή. Κι αυτή ήταν μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς. Στο διπλανό δωμάτιο είχε στηθεί ένας τοίχος ευχών, στον οποίο ο κάθε ένας από εμάς άφηνε τη δική του ευχή για τις γιορτές και το 2018.

Οι ευχές φυσικά είχαν μεγάλη ποικιλία, καθώς άλλοι κινήθηκαν παραδοσιακά και προτίμησαν να γράψουν για υγεία και αγάπη, ενώ υπήρχαν κι εκείνοι που προτίμησαν ευχές με φίλους, αλκοόλ και διασκέδαση. Οι δεύτεροι ίσως ήταν και πιο ειλικρινείς. Οι ευχές όμως δεν γράφτηκαν μόνο στα χαρτάκια του τοίχου, αλλά και στους καθρέπτες του σπιτιού, οι οποίοι γέμισαν με θετικά vibes.

24MEDIA

Όποιος άφηνε την ευχή του, κατευθυνόταν προς το δέντρο. Επέλεγε μία μπάλα και την τοποθετούσε σ’ ένα από τα κλαδιά, προκειμένου να βάλει κι αυτός το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια ολοκλήρωσης του στολισμού.

Βέβαια, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, πιο πολύ μιλούσαμε μεταξύ μας, παρά στολίζαμε.

24MEDIA

Κι επειδή νηστικό αρκούδι δεν στολίζει, δίπλα από το bar μας περίμενε ένας χριστουγεννιάτικος ολοήμερος μπουφές με αλμυρές και γλυκές επιλογές, τις οποίες επιμελήθηκε ο σεφ Ηλίας Σισμάνης.

Μιας και κοιτάζαμε τα υπέροχα εδέσματα σαν χαμένοι, χωρίς να ξέρουμε τι είναι το καθένα, ο bartender είχε και το ρόλο του pairing expert και έδινε συμβουλές γευσιγνωσίας, ενώ παράλληλα πρότεινε και συγκεκριμένα τσιμπήματα από το τραπέζι, ανάλογα το ποτό που είχε επιλέξει ο καθένας μας.

24MEDIA

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, στο σαλόνι μείναμε μόνο άνδρες. Με ζωγραφισμένη στα πρόσωπά μας την απορία “πού πήγαν οι γυναίκες”, ανακαλύψαμε πως είχε στηθεί ένα make-up workshop στο beauty room του House Twenty Four, για εκείνες που ήθελαν να δοκιμάσουν ένα διαφορετικό, γιορτινό make-up. Και η αλήθεια είναι πως λίγο έλειψε να κλέψουν τη λάμψη του δέντρου.

Το βράδυ του στολισμού ‘έκλεισε’ με όλη την οικογένεια της 24MEDIA μαζεμένη στο σαλόνι, κρατώντας από ένα ποτό στο χέρι και θαυμάζοντας το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ραντεβού στο σπίτι μας τα επόμενα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα