ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Σύννεφα στον ουρανό

Καιρός: Ηλιοφάνεια και τοπικές βροχές - Επιδείνωση τις επόμενες ημέρες

ΚΑΙΡΟΣ

Με αρχικά αίθριο καιρό θα ξεκινήσει η ημέρα αλλά αργότερα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Λίγες βροχές στα δυτικά. Τη Δευτέρα αναμένονται βροχοπτώσεις σε όλη σχεδόν την κεντρική και βόρεια χώρα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία - Βροχές στα δυτικά

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία - Βροχές στα δυτικά

ΚΑΙΡΟΣ

Με σχεδόν αίθριο καιρό θα κυλήσει η ημέρα στις περισσότερες περιοχές και μόνο στα νησιά του Ιονίου ενδέχεται να βρέξει για λίγο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Χειμωνιάτικο στιγμιότυπο από την Μηλίνα στο Πήλιο

Καιρός: Ψύχρα τις πρωινές ώρες - Λίγες βροχές στο Ιόνιο την Παρασκευή

ΚΑΙΡΟΣ

Με σχεδόν αίθριο καιρό θα κυλήσει η ημέρα και μόνο στα νησιά του Ιονίου ενδέχεται να βρέξει για λίγο. Η θερμοκρασία θα είναι κανονική για την εποχή σε ότι αφορά τις μέγιστες θερμοκρασίες, αλλά και πάλι τη νύχτα θα έχει αρκετή παγωνιά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Χαμηλές θερμοκρασίες στην Αθήνα

Σχεδόν αίθριος καιρός την Πέμπτη με ψύχρα τις πρωινές ώρες

ΚΑΙΡΟΣ

Με σχεδόν αίθριο καιρό θα κυλήσει η Πέμπτη και η θερμοκρασία το μεσημέρι τοπικά θα φτάσει και τους 14 με 16 βαθμούς. Ωστόσο τη νύχτα και νωρίς το πρωί, λόγω και της ξαστεριάς θα έχει αρκετή παγωνιά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, για το News 24/7.

Σύννεφα στα Τρίκαλα

Ενισχυμένοι βοριάδες και κρύο - Τοπικά φαινόμενα στα ανατολικά και νότια

ΚΑΙΡΟΣ

Παροδικές βροχές θα εκδηλωθούν τη Δευτέρα στα ανατολικά και τα νότια και λίγα χιόνια στα κεντρικά ορεινά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Χαμηλές θερμοκρασίες στην Αθήνα

Καιρός: Κρύο και βοριάδες τις επόμενες μέρες - Πότε βελτιώνεται

ΚΑΙΡΟΣ

Λίγες τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν την Κυριακή στα ανατολικά και τα νότια, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας, παγετός και παροδικές χιονοπτώσεις το Σαββατοκύριακο

Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας, παγετός και παροδικές χιονοπτώσεις το Σαββατοκύριακο

ΚΑΙΡΟΣ

Λίγες τοπικές βροχές το Σαββατοκύριακο στα ανατολικά και τα νότια , ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Καιρός: Βοριάδες και κρύο το Σάββατο

Καιρός: Βοριάδες και κρύο το Σάββατο

ΚΑΙΡΟΣ

Λίγες τοπικές βροχές το Σάββατο στα ανατολικά και τα νότια , ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Σύννεφα πάνω από την πόλη των Τρικάλων, Αρχείο

Καιρός: Τοπικές βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες την Παρασκευή

ΚΑΙΡΟΣ

Λίγες τοπικές βροχές την Παρασκευή σε ανατολικά και νότια, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα κυλήσεις με τοπικές νεφώσεις και ηλιοφάνεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Ομίχλη (ΦΩΤΟ Αρχείου)

Καιρός: Έρχεται νέα πτώση θερμοκρασίας και παγετός

ΚΑΙΡΟΣ

Τοπικά ισχυρές βροχές με τα μεγαλύτερα ύψη υετού να μετατοπίζονται προς την Κύπρο το επόμενο διήμερο. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδική συννεφιά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Πλημμυρισμένος δρόμος από έντονη βροχόπτωση

Καιρός: Βροχές και μποφόρ "σκεπάζουν" την νότια Ελλάδα

Μόνο η νότια νησιωτική χώρα θα επηρεαστεί το επόμενο διήμερο από ένα βαρομετρικό χαμηλό που ήδη έχει σχηματιστεί στις ακτές της Αφρικής. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδική συννεφιά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Κακοκαιρία

Καιρός: Τριήμερο κακοκαιρίας με καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους

Ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό που θα σχηματιστεί στις ακτές της Αφρικής θα προκαλέσει κακοκαιρία από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στη νότια νησιωτική χώρα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Έντονη βροχόπτωση στην Αθήνα

Έκτακτο Δελτίο Καιρού: Αφρικανική κακοκαιρία θα σαρώσει την χώρα -Πού και πότε θα χτυπήσει

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες με κατά τόπους χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους φέρνει το νέο κύμα κακοκαιρίας. Ανάλυση από τον μετεωρολόγο του News 24/7 Θοδωρή Κολυδά.

Πρωϊνός παγετός στον νομό Ηλείας

Καιρός: Τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά

Με τοπικές βροχές σε ανατολικά και νότια θα κυλήσει ο καιρός τη Δευτέρα. Οι άνεμοι δεν προβλέπεται να ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ. Επιδείνωση με βροχοπτώσεις στα μέσα της εβδομάδας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Σύννεφα στον ουρανό

Καιρός: Έρχεται κρύο με τοπικές βροχές

ΚΑΙΡΟΣ

Αρχίζει να αλλάζει και πάλι ο καιρός κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια με τοπικές βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις. Η ψύχρα θα διατηρηθεί το πρωί και οι άνεμοι στα πελάγη θα ενισχυθούν φτάνοντας τοπικά τα 5 με 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.