ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Καλός καιρός στην Αργολίδα

Καιρός: Γενικά αίθριος την Παρασκευή

Τοπικές νεφώσεις στα νότια και ενισχυμένοι βοριάδες στο Αιγαίο. Θερμοκρασίες πάνω από τις κανονικές για την εποχή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία Μήδεια - Πάρκο Συγγρού

Κακοκαιρία "Μήδεια": Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ - Έντονη χιονόπτωση στην Αττική από το απόγευμα

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την κακοκαιρία "Μήδεια" εξέδωσε η ΕΜΥ. Ποιες περιοχές της Ελλάδας θα επηρεαστούν τις επόμενες ώρες.

Χιόνια στο Διόνυσο

Κακοκαιρία "Μήδεια": Χιόνια στα πεδινά και θυελλώδεις άνεμοι -Από την Τρίτη το κρύο υποχωρεί

Η κακοκαιρία "Μήδεια" φέρνει χιόνια ακόμα και σε πεδινές περιοχές. Από το βράδυ της Τρίτης θα έχουμε ύφεση των φαινομένων. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Χιόνια στην Αττική (φωτογραφία αρχείου)

Κακοκαιρία Μήδεια: Χιόνια στα πεδινά και θυελλώδεις άνεμοι - Διατηρείται το κρύο

Η κακοκαιρία "Μήδεια" φέρνει χιόνια στα πεδινά και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Το κρύο θα διατηρηθεί έως και τα μέσα της εβδομάδας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά .

Χιόνια στην Αργολίδα τον Ιανουάριο του 2021

Κακοκαιρία Μήδεια: Χιόνια, σημαντική πτώση θερμοκρασίας και πολύ θυελλώδεις άνεμοι

Χιονοπτώσεις την Κυριακή στα κεντρικά και βόρεια που βαθμιαία θα επεκταθούν νοτιότερα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.