ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Ζέστη στην Αθήνα

"Καμίνι" η χώρα και την Πέμπτη

Αίθριος καιρός με περιορισμένη αστάθεια στα βορειοδυτικά. Στους 37 με 38 και τοπικά 39 βαθμούς η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Δύση ηλίου στον Παγασητικό Κόλπο, όπως φαίνεται από την παραλία της Μηλίνας στο νότιο Πήλιο

Πιο ζεστές οι θάλασσες, ειδικά στο Αιγαίο - Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες 

Με βάση τα προγνωστικά στοιχεία οι ζεστές θάλασσες θα διατηρηθούν περίπου μέχρι και το τέλος της εβδομάδος στο Αιγαίο με αισθητή μάλιστα άνοδο στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Αίθριος καιρός

Καιρός: Γενικά αίθριος - Διατήρηση αστάθειας στα δυτικά, βόρεια και βορειοανατολικό Αιγαίο

ΚΑΙΡΟΣ

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή φτάνοντας τοπικά και τους 32 βαθμούς.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠO ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΛΙΚΟ ΚΟΛΠΟ. ( Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Καιρός: Γενικά αίθριος - Περιορισμένη αστάθεια στα δυτικά και τα βόρεια τις απογευματινές ώρες

Γενικά βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με φαινόμενα αστάθειας κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Καιρός: Βελτιωμένος την Κυριακή και τη Δευτέρα στις περισσότερες περιοχές

Ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές την Κυριακή και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News24/7.