ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες, χιόνια και χαλάζι

Απότομη αλλαγή του καιρού από το απόγευμα της Παρασκευής. Αναλυτικά σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Πού αναμένονται χιονοπτώσεις και χαλάζι.

Ζάκυνθος

O σεισμός της Ζακύνθου το 1820 και οι κόκκοι χαλαζιού βάρους 2 λιβρών

H ιστορία της Ζακύνθου έχει άρρηκτα συνδεθεί με την ιστορία ιδιαιτέρως καταστρεπτικών σεισμών, οι οποίοι ισοπέδωναν την πόλη της, όπως και τους οικισμούς της υπαίθρου, ανά περίπου 50 χρόνια.

Τσικνοπέμπτη στη Βαρβάκειο Αγορά

Καιρός: Τσικνοπέμπτη με βροχές και καταιγίδες - Σταδιακή βελτίωση από την Παρασκευή

Με κακοκαιρία θα γιορτάσουμε φέτος την τσικνοπέμπτη. Βροχοπτώσεις στην Αττική μετά το μεσημέρι. Η αναλυτική πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Αίθριος καιρός

Ζεστός καιρός έως την Τετάρτη - Αλλαγή του σκηνικού από Πέμπτη με βροχές και καταιγίδες

ΚΑΙΡΟΣ

Λίγες μέρες θα κρατήσει η βελτίωση του καιρού, καθώς από Πέμπτη επιστρέφει η κακοκαιρία. Η αναλυτική πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Αίθριος καιρός

Καιρός: Τοπικά ισχυρές βροχές την Παρασκευή - Βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

ΚΑΙΡΟΣ

Πολλές βροχές την Παρασκευή - Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση το Σαββατοκύριακο - Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.