ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Καιρός: Εξασθενεί η κακοκαιρία

Καιρός: Εξασθενεί η κακοκαιρία

Τοπικά και κατά κανόνα ασθενή φαινόμενα. Διατηρούνται, όμως, οι θυελλώδεις άνεμοι. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Βροχή στο κέντρο της Αθήνας

Κακοκαιρία μέχρι την Πέμπτη

ΚΑΙΡΟΣ

Επιδείνωση του καιρού από τα βόρεια με πτώση της θεμοκρασίας. Η αναλυτική πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Βροχερός καιρός

Καιρός: Άστατος με βροχές

ΚΑΙΡΟΣ

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από την επόμενη εβδομάδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Βροχή στην Αθήνα

Καιρός: Αστάθεια με τοπικές βροχές

Άστατος θα διατηρηθεί ο καιρός με ανέμους έως 6 μποφόρ. Πτώση της θερμοκρασίας από τα μέσα της εβδομάδος. Η αναλυτική πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Κορονοϊός στην Ιταλία

Καιρός και κορονοϊός: Τα δύο σενάρια

Πολλοί υποθέτουν ότι οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα σταματήσουν την εξάπλωση του κορονοϊού. Άλλοι ότι οι τυχόν ψυχρές εισβολές θα επιδεινώσουν την κατάσταση. Τι ισχύει;

Καλοκαιρία στη Νέα Μάκρη

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες μέχρι Σάββατο - Αλλάζει το σκηνικό από την Κυριακή

Καλοκαιρία με υψηλές θερμοκρασίες μέχρι και το Σάββατο. Από την Κυριακή και μετά αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.