Άστατος ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα – Που θα εκδηλωθούν βροχές

Άστατος ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα – Που θα εκδηλωθούν βροχές
Κούλουμα στο λόφο του Φιλοπάππου την Καθ. Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Σε ποιες περιοχές θα χρειαστεί προσοχή στο πέταγμα του χαρταετού

Με άστατο καιρό φαίνεται πως θα κάνουμε φέτος κούλουμα. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, την Καθαρά Δευτέρα αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις και βροχές που θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά. Από το μεσημέρι θα επεκταθούν στα ηπειρωτικά και μέχρι τη νύχτα θα έχουν φτάσει και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Το βράδυ τα φαινόμενα στα δυτικά και νότια θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Μάλιστα αναμένονται και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως στα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα βόρεια βορειοανατολικοί με την ιδία ένταση. Στις υπόλοιπες περιοχές μεταβλητοί ασθενείς και στο νότιο Αιγαίο δυτικοί τοπικά 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

“Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, την καθαρή Δευτέρα, στο Ιόνιο και τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές ασθενούς έως και μέτριας έντασης που δεν πρόκειται ωστόσο να προκαλέσουν ιδιαίτερα προβλήματα” έγραψε στο Facebook ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ DELTIOKAIROU.GR

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα