Καιρός: Αίθριος την Τρίτη – Βροχές από Τετάρτη

Καιρός: Αίθριος την Τρίτη – Βροχές από Τετάρτη
Συννεφιά στην Αθήνα SOOC

Το επόμενο τριήμερο τα φαινόμενα αστάθειας θα περιοριστούν στα κεντρικά και βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Το επόμενο τριήμερο τα φαινόμενα αστάθειας θα περιοριστούν στα κεντρικά και βόρεια
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κοντά στα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 και τοπικά 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο

Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στη χώρα με αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα βόρεια κυρίως ορεινά πρόσκαιρα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 27 με 29 και στα νησιά τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 07-06-2023


Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές, με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 25 με 28 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 30 βαθμούς Κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 08-06-2023

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν το μεσημέρι – απόγευμα στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας και πιθανώς στα ορεινά της Κρήτης. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09-06-2023

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 26 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανή βροχή την Παρασκευή . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου .

Το στίγμα της ημέρας

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα