Καιρός: Άστατος με συννεφιά και τοπικές βροχές

Καιρός: Άστατος με συννεφιά και τοπικές βροχές

Νέα ένταση την Τρίτη και ουσιαστική βελτίωση από Πέμπτη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Η αστάθεια θα περιοριστεί πρόσκαιρα στα κεντρικά και τα βόρεια αλλά την Τρίτη θα ενταθεί και πάλι

• Η θερμοκρασία μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ανέβει

ADVERTISING

• Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ στα πελάγη

Σήμερα Σάββατο προβλέπεται άστατος καιρός, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.


ΚΥΡΙΑΚΗ

Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν το πρωί στα δυτικά και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, κυρίως κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός: Άστατος με συννεφιά και τοπικές βροχές

ΔΕΥΤΕΡΑ

Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, την κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις απογευματινές ώρες, με πιθανότητα σποραδικών βροχών κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός: Άστατος με συννεφιά και τοπικές βροχές

ΤΡΙΤΗ

Στα κεντρικά και βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά, θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός: Άστατος με συννεφιά και τοπικές βροχές

ΤΕΤΑΡΤΗ

Στα ανατολικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός: Άστατος με συννεφιά και τοπικές βροχές

Παροδικές νεφώσεις και μικρή πρόσκαιρη άνοδος θερμοκρασίας στην Αθήνα

Με παροδικές νεφώσεις θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα και με ασθενείς μέχρι μέτριους ανέμους Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 26 βαθμούς τη Δευτέρα ,αλλά την Τρίτη που θα εκδηλωθεί αστάθεια θα πέσει στους 23 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Άστατος με συννεφιά και τοπικές βροχές

Άστατος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και πρόσκαιρες μπόρες . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Άστατος με συννεφιά και τοπικές βροχές
SHARE:

24Media Network