Καιρός: Χαμηλές θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες – Άνοδος από την Κυριακή

Καιρός: Χαμηλές θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες – Άνοδος από την Κυριακή
Συννεφιασμένος ουρανός INTIME NEWS

Αστάθεια σήμερα και πρόσκαιρη βελτίωση την Παρασκευή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Διατήρηση της αστάθειας σήμερα και πρόσκαιρη βελτίωση την Παρασκευή.
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά για την εποχή με άνοδο από την Κυριακή.
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά τα 6-7 μποφόρ.

Η 10ημερη προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική Ελλάδα και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά πλην της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά κυρίως ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.


Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 17 με 18 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-05-2023

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Βελτίωση το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στα βόρεια τους 18 με 20 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 13-05-2023

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο βαθμιαία τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 14-05-2023

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με τοπικές βροχές στα βόρεια. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το βράδυ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

Στην Αθήνα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 21 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 17 με 21 βαθμούς Κελσίου.

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα