Καιρός: Διατηρείται η αστάθεια στα ανατολικά την Κυριακή – Σε κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία

Καιρός: Διατηρείται η αστάθεια στα ανατολικά την Κυριακή – Σε κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία
Αίθριος καιρός Eurokinissi

Γενικά αίθριος καιρός την Κυριακή με τοπικές μπόρες και καταιγίδες από τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση από το βράδυ. Έως 5 μποφόρ οι άνεμοι στα πελάγη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μία ματιά

  • Άστατος καιρός κυρίως στα ανατολικά το μεσημέρι και το απόγευμα με τοπικές μπόρες ή καταιγίδες.
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κανονικά για την εποχή.
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ στα πελάγη.

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Κυριακή στη δυτική Ελλάδα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, όμως το μεσημέρι – απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες στο Αιγαίο και το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά.


Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες και εκ νέου το μεσημέρι – απόγευμα. Από αργά το απόγευμα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ… Σαν σήμερα στις 23/4/1965 είχαμε έντονη μεταφορά σκόνης από την Αφρική και λασποβροχές στα νησιά του Αιγαίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα