Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών
Μπόρα στην Αθήνα Eurokinissi

Αναμένονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες ακόμη και χαλαζοπτώσεις. Αναλυτικά όσα αναφέρει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται σε αρκετές περιοχές της χωράς και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους, σημειώνει η ΕΜΥ σε σημερινό δελτίο επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών.

Ειδικότερα, θα επηρεαστούν:

1. Σήμερα, Τρίτη

Η κεντρική και ανατολική Μακεδονία και πιθανόν μέχρι το βράδυ η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η δυτική και κεντρική Στέρεα και η Πελοπόννησος.

2. Αύριο, Τέταρτη

Κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, οι Σποράδες και πιθανόν μέχρι το μεσημέρι η βόρεια Εύβοια και το βόρειο Αιγαίο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα πιθανόν η Θεσσαλία, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στέρεα.

3. Την Πέμπτη

Κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και πιθανόν η βόρεια Εύβοια. τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η δυτική και κεντρική Στέρεα.

4. Την Παρασκευή

Κατά διαστήματα η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Ήπειρος και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες. τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η δυτική στέρεα και η Πελοπόννησος (κυρίως η δυτική).

4. Το Σάββατο

Μέχρι το βράδυ κατά διαστήματα πιθανόν η δυτική και κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πιέρια, Ημαθία, Πέλλα), η ήπειρος και η Θεσσαλία (κυρίως η δυτική και βόρεια).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα