Καιρός: Εξασθένηση ανέμων και θερμοκρασία σε μικρή άνοδο την Κυριακή

Καιρός: Εξασθένηση ανέμων και θερμοκρασία σε μικρή άνοδο την Κυριακή
Ηλιοφάνεια στην Αθήνα INTIME NEWS

Λίγες τοπικές νεφώσεις και μόνο στα νότια με βροχές. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Λίγες τοπικές νεφώσεις και μόνο στα νότια βροχές που από το μεσημέρι θα σταματήσουν.
  • Η θερμοκρασία ανέβει και θα επανέλθει σε επίπεδα κοντά στα κανονικά για την εποχή.
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 6 με 7 και μόνο το πρωί τοπικά τα 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση .

Την Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικές νεφώσεις θα υπάρχουν στην ανατολική και νότια νησιωτική Ελλάδα και πρόσκαιρα στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα, με ασθενείς βροχές στις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Η ορατότητα στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες, θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο τοπικά 7 και στα νοτιοανατολικά έως 8 μποφόρ με εξασθένηση .Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στα βόρεια τους 14 με 16 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου. Κατά τόπους παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και απο το απόγευμα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Στη Θεσσαλονίκη  προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 119/3/2000 είχαμε χιονοπτώσεις στα ημιορεινά της Αττικής και χιονοκαταιγίδες στη Νότια Εύβοια

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα