Καιρός: Γενικά αίθριος με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Καιρός: Γενικά αίθριος με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
Αίθριος καιρός Eurokinissi

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός για την Κυριακή (7/5), με μικρή πιθανότητα βροχοπτώσεων. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχετικά βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κανονικά για την εποχή.
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 6-7 μποφόρ.

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Κυριακή (7/5) προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 23 με 25 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όπου πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 πρόσκαιρα το απόγευμα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 7/5/1989 επικράτησαν πολύ θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο και είχαμε χιονοπτώσεις σε Θεσ/νίκη και μέσα στη πόλη της Φλώρινας
  • 2015: Μεγάλου μεγέθους χαλάζι έπληξε τον Έβρο και την Κοζάνη.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα