Καιρός: Λίγες βροχές στα νότια την Τετάρτη – Τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές

Καιρός: Λίγες βροχές στα νότια την Τετάρτη – Τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές
Χριστούγεννα στην Αθήνα eurokinissi

Περιορίζονται τα καιρικά φαινόμενα στα νότια ανήμερα τα Χριστούγεννα ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε γενικά βελτιωμένο καιρό με τοπικές νεφώσεις και βορειοδυτικούς ανέμους στα 6 με 7 μπ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Λίγες βροχές στα νότια.
  • Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ 6 με 7 μπ και μόνο το πρωί στο νότιο Ιόνιο θα φτάνουν τα 8 μπ.
  • Η θερμοκρασία θα πέσει και θα είναι κανονική για την εποχή

 

Την Τετάρτη στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανές ασθενείς τοπικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και στα ορεινά της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη έως 7 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στα νότια πελάγη μέχρι 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 13 βαθμούς , στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο θα φτάσει τους 15 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στην Αττική

 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν παροδικές ασθενείς βροχές. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και κατά διαστήματα στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες  νεφώσεις  που γρήγορα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 και κατά διαστήματα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα