Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας το Σάββατο

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας το Σάββατο
INTIME NEWS

Γενικά βελτιωμένος καιρός με αραιή συννεφιά και τοπικά μόνο στα δυτικά προβλέπονται λίγα φαινόμενα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Περιορισμένη αστάθεια και αραιή συννεφιά
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κοντά στα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 και τοπικά τα 6-7 μποφόρ

Το Σάββατο προβλέπονται αραιές νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο από τις βραδινές ώρες 6 με 7 μποφόρ.

Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει στα βόρεια τους 20 με 22 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στο Κάβο Ντόρο 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 13/5/1968 είχαμε 34°C στα Ιωάννινα.
  • Το 2001 σημειώθηκαν χιονοπτώσεις στη Πίνδο άνω των 1600μ.Νεκρός ορειβάτης στον Ερύμανθο από κεραυνό.
  • Το 2002 σημειώθηκαν πλημμύρες στη Χίο.
  • Το 2009 είχαμε καταιγίδες στη Β. Ελλάδα.
  • Το 2013 σημειώθηκαν χαλαζοπτώσεις στο Σωτήριο Λάρισας και τη Λαμπινού Μαγνησίας.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα