Καιρός: Παροδικές βροχές με σταδιακή βελτίωση τη Δευτέρα

Καιρός: Παροδικές βροχές με σταδιακή βελτίωση τη Δευτέρα
Τοπικές νεφώσεις στην Αττική Eurokinissi

Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις στα νότια με παροδικές βροχές, αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί . Στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός
  • Η θερμοκρασία σε κανονικές για την εποχή τιμές
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Τη Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ παροδικές νεφώσεις θα υπάρχουν στη νότια νησιωτική χώρα, με τοπικές βροχές στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη όπου τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και στα βόρεια είναι πιθανό να σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, όμως στα βορειοδυτικά τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες, και την Κρήτη τους 16 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες.


Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα