Καιρός: Περιορίζεται η αστάθεια – Ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία

Καιρός: Περιορίζεται η αστάθεια – Ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία
Κακοκαιρία με βροχή στην Αττική Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Περιορίζεται η αστάθεια στα ηπειρωτικά
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4-5 μποφόρ

Την Τετάρτη προβλέπεται και άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, στα ηπειρωτικά, την Εύβοια και στα νησιά του βορείου Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στα δυτικά και νότια 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 29 με 31 και στα νησιά του Αιγαίου τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική άστατος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται αρχικά γενικά αίθριος καιρός αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη άστατος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : Στις 24/6/1964 είχαμε νεκρό από κεραυνό έναν 51χρονο στη Κερασσώνα Πρεβέζης, σημαντικές πλημμύρες με καταστροφές στο κέντρο των Ιωαννίνων. Καταστροφή από το χαλάζι της καπνοπαραγωγής σε Μπάφρα, Νεοκαισάρεια και Σερβιανά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα