Καιρός: Περιορίζεται η αστάθεια το επόμενο διήμερο – Θερμοκρασίες κάτω από τα κανονικά επίπεδα

Καιρός: Περιορίζεται η αστάθεια το επόμενο διήμερο – Θερμοκρασίες κάτω από τα κανονικά επίπεδα
Παροδικές νεφώσεις Eurokinissi

Θερμοκρασίες κάτω από τα κανονικά επίπεδα με άνοδο όμως από την Κυριακή . Άνεμοι στα 6-7 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Πρόσκαιρα περιορίζεται η αστάθεια το επόμενο διήμερο
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά για την εποχή με άνοδο όμως από την Κυριακή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά τα 6-7 μποφόρ

Η 10ημερη προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια έως τις απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα θα επικρατήσει τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα νότια πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 18 με 20 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13-05-2023


Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Ιόνιο βαθμιαία τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στα βόρεια τους 19 με 21 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14-05-2023

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, με τοπικές βροχές στα βόρεια. Στα νότια λίγες νεφώσεις. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το βράδυ . Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα κεντρικά και νότια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15-05-2023

Λίγες νεφώσεις, στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Καιρός Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 21 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται βροχές από την Κυριακή και μετά . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 19 με 23 βαθμούς Κελσίου .

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα