Καιρός: Σχεδόν αίθριος και θερμοκρασίες έως 22 βαθμούς

Καιρός: Σχεδόν αίθριος και θερμοκρασίες έως 22 βαθμούς
Ηλιοφάνεια στην Αθήνα intime

Εξασθένηση των ανέμων. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια.
  • Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο και θα κυμανθεί σε επίπεδα πάνω απο τα κανονικά για την εποχή. 
  • Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές νοτιοδυτικές διευθύνσεις και δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 και στα νότια τα 6 με 7 μποφόρ

 

Την Παρασκευή προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και τα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και κατά τόπους 7 μποφόρ και στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και θα φτάσει τους 17 με 20 βαθμούς και κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός,με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Στη Θεσσαλονίκη  προβλέπονται αραιές νεφώσεις από το απόγευμα πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 31/3/2002 εκδηλώθηκαν ασθενείς χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα. — Το 2005 είχαμε ισχυρές καταιγίδες στο Ηράκλειο Κρήτης

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα