Καιρός: Στους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος

Καιρός: Στους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος
δ

Η θερμοκρασία θα φτάσει και τους 30 με 32 βαθμούς κυρίως στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Η θερμοκρασία θα φτάσει και τους 30 με 32 βαθμούς κυρίως στη Θεσσαλία την Ανατολική Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο 
  • Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 4 με 5 μποφόρ 
  • Αραιή συννεφιά κατά περιόδους

Σήμερα Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους . Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ Η θερμοκρασία στα ανατολικά ηπειρωτικά θα ξεπεράσει κατά τόπους τους 30 βαθμούς Κελσίου και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 29 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 30 με 32 και στα νησιά του Αιγαίου τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική σχεδόν αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα