Καιρός: Τοπικά παροδικές νεφώσεις – Άνεμοι έως 4 μποφόρ στα πελάγη

Καιρός: Τοπικά παροδικές νεφώσεις – Άνεμοι έως 4 μποφόρ στα πελάγη
Οι ακτίνες του ηλίου ξεπροβάλουν μέσα από τα σύννεφα Eurokinissi

Ο Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει την πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη - Από από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην Αττική, από 12 έως 24 στη Θεσσαλονίκη.

Την Πέμπτη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Σε γενικές γραμμές στα ανατολικά ο καιρός θα κρατήσει έτσι μέχρι το τέλος της εβδομάδος , αλλά στα κεντρικά και νότια ίσως έχουμε κάποιες τοπικές βροχές το Σαββατοκύριακο.

Στον γενικό χάρτη της Ευρώπης διακρίνονται ισχυρά βαρομετρικά χαμηλά στα Δυτικά και Βορειοανατολικά τμήματα της Ευρώπης . Ο αντικυκλώνας καλύπτει τα ανατολικά και νότια και εμποδίζει τα συστήματα της Βόρειας Ευρώπης να κινηθούν νοτιότερα.

Στον χάρτη της Βαλκανικής διακρίνεται το πεδίο υψηλών πιέσεων στα δυτικά.

Την Πέμπτη θα έχουμε παροδικές νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς στα βόρεια , στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 26 με 28 και στα νησιά του Αιγαίου τους 26 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι : Ξέρετε ότι σαν σήμερα στις 17 Οκτωβρίου 2004 στο Ηράκλειο της Κρήτης είχαμε 33 βαθμούς Κελσίου. Η τιμή αυτή δεν είναι η υψηλότερη για το Ηράκλειο τον Οκτώβριο , καθώς στις 23 Οκτωβρίου του 1992 σημειώθηκαν 37 βαθμοί Κελσίου.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version