Καιρός: Βελτιωμένο το σκηνικό την Πέμπτη

Καιρός: Βελτιωμένο το σκηνικό την Πέμπτη
Σύννεφα στην Αθήνα eurokinissi

Γενικά βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις και λίγα φαινόμενα στα ηπειρωτικά. Θερμοκρασίες στα κανονικά επίπεδα και άνεμοι έως 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα στα ηπειρωτικά
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο τα 5 με 6 μποφόρ

Την Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στην ανατολική χώρα. Πιθανότητα για τοπικές βροχές ή όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες.


Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα βόρεια μεταβλητοί έως 4 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 16 με 18 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές ή όμβρους. Τις πρωινές ώρες προβλέπεται τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 23/3/1951 επικράτησαν χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες με χιονόνερο στην Αττική.
  • Το 2007 είχαμε ισχυρές καταιγίδες στην Ηλεία με έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα.
  • Υδροσίφωνας στη Πάτρα.
  • Το 2008 σημειώθηκε σημαντικό επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης, 31°C μέγιστη θερμοκρασία στη Βόρεια Κρήτη.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα