Καιρός: Βροχερό το σκηνικό και την Πέμπτη

Καιρός: Βροχερό το σκηνικό και την Πέμπτη
Βροχόπτωση INTIME NEWS

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Θερμοκρασίες κοντά στα κανονικά επίπεδα και άνεμοι εως 6 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 6 μποφόρ στα πελάγη

Την Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα μέχρι το απόγευμα στο Ιόνιο (πλην της περιοχής της Κέρκυρας) και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Στερεά και την Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά.


Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι στα νότια πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 18 με 20 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία: θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 4/5/1961 υπήρξαν δύο νεκροί από κεραυνό σε Αλεξανδρούπολη και Ρόδο.
  • Το 2014 παρατηρήθηκαν τρεις υδροσίφωνες στο Δρέπανο Θεσπρωτίας.
  • Το 2016 παρατηρήθηκε υδροσίφωνας στο Ηράκλειο.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα