Καιρός: Βροχές και την Παρασκευή σε μεγάλο μέρος της χώρας

Καιρός: Βροχές και την Παρασκευή σε μεγάλο μέρος της χώρας
Βροχές στην Αττική INTIME NEWS

Διατηρείται η αστάθεια κυρίως στα ηπειρωτικά την Παρασκευή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Διατηρείται η αστάθεια το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ηπειρωτικά καθώς τοπικά και στα νότια.
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ και τοπικά τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Παρασκευή αρχικά στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία στην Αττική, τη νότια Εύβοια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά, κυρίως στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, βαθμιαία από αργά το απόγευμα και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, στα νοτιοανατολικά μέχρι το απόγευμα από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 26 με 28 βαθμούς και στα νησιά τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αθήνα

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Από το βράδυ βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ ακι η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα