Καιρός: Κρύο το πρωί, βελτίωση από το μεσημέρι

Καιρός: Κρύο το πρωί, βελτίωση από το μεσημέρι

Βελτιώνεται ο καιρός στις περισσότερες περιοχές. Οι πολύ θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο θα εξασθενήσουν από το μεσημέρι. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Οι άνεμοι θα διατηρηθούν πολύ ενισχυμένοι στο Αιγαίο μέχρι το μεσημέρι και μετά θα εξασθενήσουν

• Λίγες βροχές στα νότια

• Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο, αλλά θα έχει ψύχρα το πρωί

Για την Τετάρτη στα ανατολικά και νότια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι βοριάδες θα σημειώσουν μικρή εξασθένηση, όμως θα πνέουν στα ανατολικά 6 με 8 και μέχρι το μεσημέρι στο Αιγαίο έως 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές στα δυτικά και τα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα φτάσει τους 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 15 με 18 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 15 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις αρχικά στην Αττική – Βελτίωση αργότερα

Στην Αττική αρχικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια και ανατολικά. Από το απόγευμα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7, στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version