Κανονικές θερμοκρασίες και Μελτέμι στο Αιγαίο τις επόμενες μέρες

Κανονικές θερμοκρασίες και Μελτέμι στο Αιγαίο τις επόμενες μέρες
Καλοκαίρι στην παραλία Αχαράβης στην Κέρκυρα Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη και τις επόμενες ημέρες.

ΠΕΜΠΤΗ

Στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, οπότε ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και την ημέρα στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά .

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και στα νησιά του βορείου Αιγαίου, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά έως 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα