Λιακάδα την Κυριακή – Μέτριοι άνεμοι και άνοδος της θερμοκρασίας

Λιακάδα την Κυριακή – Μέτριοι άνεμοι και άνοδος της θερμοκρασίας
Καλοκαιρία μέσα στον χειμώνα Eurokinissi

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου - Αναλυτική πρόγνωση από τον Θοδωρή Κολυδά.

Βελτιωμένος θα κυλήσει ο καιρός την Κυριακή σε όλη τη χώρα , οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο. Στον χάρτη των βαρομετρικών συστημάτων της Ευρώπης παρατηρούμε ότι δεν υπάρχει κάποιο σύστημα που να μας επηρεάζει , ενώ το ισχυρό χαμηλό που συνοδεύεται από μετωπική δραστηριότητα στο Βορειοδυτική Ευρώπη θα κινηθεί νοτιοανατολικά και θα προκαλέσει μεταβολή του καιρού στη χώρα μας την Τρίτη.

Στον χάρτη της Βαλκανικής που ακολουθεί παρατηρούμε ότι στην περιοχή μας υπάρχει ομαλό βαρομετρικό πεδίο Έτσι σε όλη την χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια και οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μπ Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 14 βαθμούς στα δυτικά τους 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 15 και στα νησιά του Αιγαίου τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις με περιορισμένη ορατότητα το πρωί.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και αργότερα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μπ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι σαν σήμερα στις 10 Φεβρουαρίου του 1929 είχαμε ολικό πάγωμα της λίμνης Παμβώτιδας με δυνατότητα βάδισης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα