Μελτέμι στο Αιγαίο – Σχεδόν αίθριος καιρός το Σαββατοκύριακο

Μελτέμι στο Αιγαίο – Σχεδόν αίθριος καιρός το Σαββατοκύριακο
Αίθριος καιρός Eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 και τοπικά στο Αιγαίο τα 6-7 μποφόρ με εξασθένηση από την Κυριακή το απόγευμα

  • Ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε όλη σχεδόν τη χώρα

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικές τιμές για την εποχή αλλά από Δευτέρα θα ανέβει αισθητά και την Τρίτη και Τετάρτη θα φτάσουμε τους 37 βαθμούς Κελσίου

Σήμερα Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις και είναι πιθανό, στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας να εκδηλωθούν όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τη Μακεδονία.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά.

ΤΡΙΤΗ 30-06-2020 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 01-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο και θα φτάσει κατά τόπους τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος καιρός στην Αθήνα

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός στην Αθήνα θα είναι σχεδόν αίθριος και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου

Σχεδόν αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με λίγες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 31 με 34 βαθμούς Κελσίου από την Κυριακή και μετά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα