Σχεδόν αίθριος καιρός – Εξασθένηση των βοριάδων

Σχεδόν αίθριος καιρός – Εξασθένηση των βοριάδων
ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΚΑΙΡΟΣ-ΑΝΟΙΞΗ. 23032020. (Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) Eurokinissi

Παρά την άνοδο της θερμοκρασίας διατηρείται ο παγετός στα βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά 
  • Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο κατά την διάρκεια της ημέρας , αλλά τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα έχει κρύο και στα βόρεια όπου θα σημειωθεί παγετός
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά στο Αιγαίο τα το πολύ στα 5-6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.

Την Παρασκευή στην Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ στα ανατολικά 4-5 και τοπικά στο Αιγαίο 5-6 μποφόρ. Τις νυχτερινές ώρες, προβλέπεται κατά τόπους παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά και η θερμοκρασία θα έχει  μέγιστη τιμή  στα βόρεια τους 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 19 βαθμούς και στο  Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 20 βαθμούς Κελσίου.     

 

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη αίθριος καιρός      

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται  γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2-3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα