Βελτίωση του καιρού στις περισσότερες περιοχές

Βελτίωση του καιρού στις περισσότερες περιοχές
Ο ήλιος δύει πάνω από την λίμνη της Μεγάλης Πρέσπας Eurokinissi

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στην αρχή της ημέρας στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα που γρήγορα θα σταματήσουν. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Τοπικές νεφώσεις – Πρόσκαιρα φαινόμενα στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα το πρωί που γρήγορα θα σταματήσουν
  • Η θερμοκρασία αν και θα πέσει λίγο, θα εξακολουθήσει να κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 6 μποφόρ

Την Τρίτη προβλέπεται βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στη Θράκη, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τις πρωινές ώρες τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν εξασθένηση που θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο ανατολικό Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 18 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου.


Στην Αττική σχεδόν αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 5/1/1978 είχαμε πολύ θυελλώδεις ανέμους σε όλη τη χώρα . Το 1989 υπήρξε μερικό πάγωμα της λίμνης Παμβώτιδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα