Αχαΐα: Θρίλερ με καταδίωξη διευθύντριας των ΕΛΤΑ

Αχαΐα: Θρίλερ με καταδίωξη διευθύντριας των ΕΛΤΑ
Τα ΕΛΤΑ στα Σαγέικα Αχαΐας glomex

Η διευθύντρια των ΕΛΤΑ στα Σαγέικα Αχαΐας είχε στο αυτοκίνητο τα χρήματα για την πληρωμή συντάξεων και επιδομάτων και τον 2χρονο γιο της. Τι δήλωσε για το περιστατικό.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε η διευθύντρια των ΕΛΤΑ στα Σαγέικα Αχαΐας. Την καταδίωξαν οπλισμένοι ληστές στην εθνική Πατρών-Πύργου ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν το 2χρονο παιδί της. Η γυναίκα είχε μαζί της τα χρήματα για την πληρωμή συντάξεων και επιδομάτων.

Για περίπου δύο χιλιόμετρα, δύο ληστές που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού την απειλούσαν με όπλα και μάλιστα ο ένας έπεσε πάνω στο καπό του οχήματός της για να την σταματήσει.

Η γυναίκα κράτησε την ψυχραιμία της μέχρι τα Σαγέικα, όπου υπάρχει κατάστημα των ΕΛΤΑ και έτσι σώθηκε. Ενώ οδηγούσε καλούσε με το κινητό της την αστυνομία, ωστόσο το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα είναι σε απόσταση 10 χλμ. Οι αρχές “χτένισαν” την περιοχή αλλά οι δράστες διέφυγαν.

“Έπρεπε να προστατέψω το παιδί μου. Κι έτσι πήρα την απόφαση να μην σταματήσω το αυτοκίνητο. Έβγαλαν το όπλο την ώρα που έπεσε πάνω στο καπό μου και μου χτύπαγαν το τζάμι με το όπλο” δήλωσε η γυναίκα.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version