”Αγανακτισμένοι” με την αστυνομία

”Αγανακτισμένοι” με την αστυνομία
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ (EUROKINISSI // ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Παρά τα επεισόδια των προηγούμενων ημερών οι ''Αγανακτισμένοι'' δείχνουν ότι τίποτα δεν τους πτοεί. Νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την Κυριακή (Vids)

Για 38η ημέρα οι ”Αγανακτισμένοι” πολίτες βρέθηκαν στο Σύνταγμα για να διαδηλώσουν και να διαμαρτυρηθούν.

Αυτή τη φορά, μετά τα εκτεταμένα επεισόδια της Τετάρτης, υπάρχει εμφανής αλλαγή πλεύσης. Τα συνθήματα άλλαξαν παραλήπτη, με τους αστυνομικούς και την πολιτική που ακολούθησαν, να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Οι λαϊκές συνελεύσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Οι προτάσεις για την καλύτερη οργάνωση του κινήματος είναι πολυάριθμες.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα και πάλι στην 6η πανευρωπαϊκή συγκέντρωση της Κυριακής. Μέσω διαδικτύου οι ”Αγανακτισμένοι” καλούν τον κόσμο να βρεθεί στην πλατεία Συντάγματος και να μη διστάσει λόγω των επεισοδίων.

Τονίζουν ότι θα πρέπει όλοι να είναι προετοιμασμένοι για μία ενδεχόμενη νέα εμφάνιση των κουκουλοφόρων και των ΜΑΤ, διευκρινίζοντας ότι ο δικός τους αγώνας ουδεμία σχέση έχει με τη βία.

Την ίδια στιγμή, στην πλατεία Συντάγματος Σύριοι διαδηλωτές πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα τους.

Κεντρικό σύνθημα τους ήταν ”ελεύθερη Συρία”, ενώ φώναζαν και συνθήματα κατά του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Παρόλα αυτά αργά το βράδυ υπήρξε μικρή ένταση όταν κάποιοι νεαροί εκτόξευσαν μπουκάλια στους αστυνομικούς κι εκείνοι απάντησαν με μικρής διάρκειας χρήση χημικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα