"Αγανακτισμένοι" και έτοιμοι για την Τετάρτη

Για 16η νύχτα οι "αγανακτισμένοι" παρέμειναν στην Πλατεία Συντάγματος,Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Για 16η νύχτα οι "αγανακτισμένοι" παρέμειναν στην Πλατεία Συντάγματος,Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Το "παρών" στην πλατεία Συντάγματος έδωσαν για άλλη μια μέρα εκατοντάδες πολίτες. Οι "Αγανακτισμένοι" καταστρώνουν τα σχέδιά τους για την Τετάρτη. Ετοιμάζουν περικύκλωση της Βουλής (Vids)

Για 20η συνεχόμενη ημέρα οι "Αγανακτισμένοι" πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, διαδηλώνοντας κατά των μέτρων λιτότητας.

Μετά τη μεγάλη συγκέντρωση της Κυριακής , όταν παρά τον κακό καιρό και το τριήμερο πάνω από 20.000 άνθρωποι διαδήλωσαν μπροστά από τη Βουλή, η κινητοποίηση της Δευτέρας είχε μικρή συμμετοχή.

Ωστόσο όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Τετάρτη, ημέρα πανελλαδικής απεργίας με τους "Αγανακτισμένους" να ετοιμάζουν περικύκλωση της Βουλής από τις 7 το πρωί, συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και καταναλωτικό μποϋκοτάζ.

Την Τρίτη το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία από το Σύνταγμα στο Μοναστηράκι, ενώ θα παραμείνουν σε αγωνιστική ετοιμότητα όλη τη νύχτα.

Κινητοποιήσεις είχαμε όμως και από τους "Αγανακτισμένους" της Θεσσαλονίκης που συγκεντρώθηκαν για άλλη μια μέρα στην πλατεία του Λευκού Πύργου.

Οι συγκεντρωμένοι ήταν λιγότεροι σε σχέση με την Κυριακή, ωστόσο είχαν παλμό, ενώ στο χώρο παραμένουν πολλοί "σκηνίτες" και μεγάλα πανό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αγανακτισμένοι - Ελλάδα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι ''Αγανακτισμένοι'' δεν έφυγαν για τριήμερο

Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα 20η ημέρα

SHARE:

24Media Network