Αγρίνιο: Αιματηρό επεισόδιο σε καφετέρια – Τον μαχαίρωσε επειδή του έκανε παρατήρηση

Αγρίνιο: Αιματηρό επεισόδιο σε καφετέρια – Τον μαχαίρωσε επειδή του έκανε παρατήρηση
Στιγμιότυπο από το σημείο agriniopress

Στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου κατέληξε 52χρονος, που δέχθηκε τέσσερις μαχαιριές σε καφετέρια της πόλης για ασήμαντο λόγο.

Σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου 52χρονος, που δέχθηκε τέσσερις μαχαιριές σε καφετέρια κεντρικού σημείου της πόλης, αργά χθες βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η αφορμή ήταν ασήμαντη και ειδικότερα η παρατήρηση που έκανε το θύμα στον δράστη να σεβαστεί το δημόσιο χώρο, στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου.

Ο 46χρονος, που διαμένει στην γειτονιά, απομακρύνθηκε και επέστρεψε αργότερα μαχαιρώνοντας τέσσερις φορές τον 52χρονο θαμώνα, που είναι πατέρας δυο παιδιών και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Το θύμα διακομίστηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αγρινίου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σοβαρότερα ήταν τα πλήγματα, που δέχθηκε στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι συνέλαβαν τον 46χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άτομο, που είναι γνωστό στις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Έρευνα για το περιστατικό διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα