Άγριο ξύλο στο κέντρο της Λαμίας για τα μάτια μιας γυναίκας

Άγριο ξύλο στο κέντρο της Λαμίας για τα μάτια μιας γυναίκας

Το κέντρο της Λαμίας μετατράπηκε σε πεδίο μάχης από δύο παρέες Ρομά

Σκηνές... απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο κέντρο της Λαμίας για τα μάτια μίας γυναίκας.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό, σύμφωνα με το lamiareport.gr, διαδραματίστηκε στη συμβολή των οδών Καβάφη και Αμφικτυόνων, όταν συνεπλάκησαν μεταξύ τους δυο οικογένειες Ρομά.

ADVERTISING

Ένα κόκκινο ΙΧ είχε σταματήσει στη διασταύρωση και μια γυναίκα Ρομά πήγε στο φούρνο για να πάρει καφέδες, ενώ οι υπόλοιποι περίμεναν στο αυτοκίνητο. Στο σημείο έφτασε κι ένα λευκό φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν άλλοι Ρομά και έγινε χαμός.

Ξαφνικά ο δρόμος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Οι δυο παρέες μετά από φωνές και βρισιές συνεπλάκησαν μεταξύ τους και σύμφωνα με διερχόμενους οδηγούς έπεσε άγριο ξύλο.

Ένας από τους Ρομά, μάλιστα, έβγαλε μαχαίρι και απειλούσε να μαχαιρώσει τους υπόλοιπους και αυτά τη στιγμή που οι γυναίκες χτυπούσαν με λοστό το παρμπριζ και τα τζάμια από το φορτηγάκι, ο οδηγός του οποίου έπεσε πάνω στο κόκκινο ΙΧ.

Ευτυχώς στο σημείο έφτασε γρήγορα η αστυνομία και σταμάτησε η συμπλοκή, αφού οι περισσότεροι από αυτούς έφυγαν για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Τελικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις άνδρες, ηλικίας 57, 41 και 30 ετών, ενώ αναζητούν ακόμη έναν άνδρα και δυο γυναίκες.

SHARE:

24Media Network