Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκινεί ο Μιχάλης Μουρούτσος – “Τιμή μου να κρατήσω τα μετάλλιά σου, έτρεμαν τα πόδια μου”

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκινεί ο Μιχάλης Μουρούτσος – “Τιμή μου να κρατήσω τα μετάλλιά σου, έτρεμαν τα πόδια μου”
Η συγκλονιστική στιγμή με τον Μιχάλη Μουρούτσο να μεταφέρει τα Ολυμπιακά μετάλλιά του Αλέξανδρου Νικολαΐδη SOOC

Ο φίλος και συναθλητής του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Μιχάλης Μουρούτσος περιέγραψε τα συναισθήματά που ένιωσε τη στιγμή που μετέφερε τα Ολυμπιακά μετάλλιά του.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος ήταν αυτός που ανέλαβε να μεταφέρει τα Ολυμπιακά μετάλλια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, σε μία συγκλονιστική στιγμή στην κηδεία του, που ράγισε καρδιές.

Αυτά τα μετάλλια θα τεθούν σε δημοπρασία και τα έσοδα θα πάνε σε ιδρύματα έπειτα από επιθυμία του Ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος, με μία μακροσκελή και συγκινητική ανάρτησή του, περιέγραψε τα συναισθήματά που βίωσε σε μία δύσκολη στιγμή, την οποία, όπως ο ίδιος είπε, ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει.

“Θέλω να ξέρεις ότι ήταν μεγάλη μου τιμή να κρατήσω τα ολυμπιακά σου μετάλλια συνοδευόμενος από τις φίλες μας και Ολυμπιονίκες, Αρετη Αθανασοπουλου και Ελλη Μυστακιδου. Έτρεμαν τα πόδια μου και είχαν κοπεί τα χέρια μου. Φαντάζομαι και τα κορίτσια θα ένιωσαν κάτι ανάλογο. Μεγάλο το βάρος αυτών των μεταλλίων. Ελπίζω να χαμογέλασες βλέποντας μας”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα