Ανατροπή στην υπόθεση Λαγούδη: Παραιτήθηκε ο ντετέκτιβ, μιλά κατηγορηματικά για αυτοκτονία

Ανατροπή στην υπόθεση Λαγούδη: Παραιτήθηκε ο ντετέκτιβ, μιλά κατηγορηματικά για αυτοκτονία
Η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη που βρήκε τραγικό θάνατο στη λίμνη Τριχωνίδα των περασμένο Ιανουάριο

Όσα δήλωσε για τη μυστήρια υπόθεση ο ντετέκτιβ Σωκράτης Στρατής, λίγο αφότου παραιτηθεί από την ομάδα ερευνητών - Η απάντηση των συνηγόρων της οικογένειας

Νέα τροπή δίνει στη διαλεύκανση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη στη λίμνη Τριχωνίδα η παραίτηση-μυστήριο του ντετέκτιβ Σωκράτη Στρατή από την ομάδα ερευνητών της υπόθεσης.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωσης της παραίτησής του, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του πεπεισμένος ότι η Ειρήνη Λαγούδη αυτοκτόνησε.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Στρατής είχε κληθεί από τον δικηγόρο της οικογένειας, Β. Ταουξή να ερευνήσει την υπόθεση. Μιλώτας σε ραδιοφωνικό σταθμό του Αγρινίου, ανέφερε πως ολοκλήρωσε το έργο του και έδωσε όσα στοιχεία βρήκε. Ζήτησε μάλιστα να επικοινωνήσει η οικογένεια μαζί του, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάποιοι «παίζουν με τον πόνο της».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Στρατή στο Agrinio Webradio:

Τη συμβολή του κ. Στρατή στις έρευνες πάντως υποβαθμίζουν οι συνήγοροι της οικογένειας, υποστηρίζοντας πως είχε περιορισμένο και «περιφερειακό ρόλο» στις έρευνες.

Επιχείρηση για το κινητό της 44χρονης

Παράλληλα, στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας -και ενώ συμπληρώνεται ένας μήνας από την έναρξη του θρίλερ- βατραχάνθρωποι από τον Σύλλογο Κυνηγών -Δυτών Θερμαϊκού αναμένεται να βουτήξουν στη λίμνη Τριχωνίδα, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη. Το τηλέφωνο, εφόσον βρεθεί, ίσως δώσει σαφείς απαντήσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή της η μητέρα τριών παιδιών από την Κατοχή.

Η οικογένεια και το φιλικό περιβάλλον της, που από την πρώτη στιγμή απορρίπτουν το σενάριο της αυτοκτονίας, εναποθέτουν πλέον τις ελπίδες τους στους δύτες για να βρεθεί το χαμένο κινητό και να δοθούν οι απαντήσεις για τον θάνατό της. Βέβαια, γενετικό υλικό θα είναι μάλλον αδύνατο να βρεθεί πάνω στη συσκευή ύστερα από τόσες μέρες, αλλά ίσως είναι δυνατόν να δώσει στοιχεία για τις κλήσεις και τα γραπτά μηνύματα της 44χρονης. Η ανεύρεσή του θεωρείται μείζονος σημασίας για την υπόθεση.

(Με πληροφορίες από Agriniopress.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα