Απίστευτος γάμος στην Κρήτη: Γκρέμισαν την πίστα με κομπρεσέρ

Απίστευτος γάμος στην Κρήτη: Γκρέμισαν την πίστα με κομπρεσέρ
Γκρέμισαν την πίστα σε γαμήλιο γλέντι στην Κρήτη glomex

Οι εικόνες από το γαμήλιο γλέντι στα Μάλια της Κρήτης κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και μοιάζουν να είναι βγαλμένες από σκηνή της ταινίας "Όλα είναι δρόμος".

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε γαμήλιο γλέντι στα Μάλια της Κρήτης, όταν ένας από τους καλεσμένους δεν αρκέστηκε στο σπάσιμο των πιάτων ή τη ρίψη των λουλουδιών, αλλά επέλεξε να γκρεμίσει στην κυριολεξία τον χώρο της δεξίωσης.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και κάνει από νωρίς τον γύρο του διαδικτύου, τη στιγμή που ένας εκ των καλεσμένων χορεύει ζεϊμπέκικο στην πίστα, ένας άλλος γκρεμίζει την πίστα σπάζοντας τις πλάκες με κομπρεσέρ, ενώ δίπλα βρίσκονται και άλλα μπάζα.

Όλα αυτά υπό τους ήχους του τραγουδιού “Θα πάρω φόρα” που ακούγεται σε μια από τις πιο θρυλικές σκηνές της ταινίας “Όλα είναι δρόμος”, με την χαρακτηριστική ατάκα “Ηλία ρίχ’ το”. όπου ο πρωταγωνιστής χορεύοντας ζεϊμπέκικο αποφασίζει να γκρεμίσει όλο το κέντρο διασκέδασης.

Το εν λόγω βίντεο ανέβηκε και στη δημοφιλή πλατφόρμα TikTok με τον χρήστη που το ανάρτησε να το συνοδεύει με ένα χιουμοριστικό σχόλιο, γράφοντας “Μετά τον γάμο θα έχει μια χαλαρή εκδήλωση, έτσι για το καλό. Εντωμεταξύ η χαλαρή εκδήλωση…”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα