Χαλάνδρι: Συνελήφθησαν δύο διαρρήκτες που παραβίασαν διαμέρισμα με κατσαβίδι

Χαλάνδρι: Συνελήφθησαν δύο διαρρήκτες που παραβίασαν διαμέρισμα με κατσαβίδι
Περιπολικό της αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Στη σύλληψη των δύο διαρρηκτών που αποπειράθηκαν να εισβάλλουν σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, προχώρησαν οι Αρχές. Τα πρόσωπά τους έγιναν ευρέως γνωστά στα social media.

Συνελήφθησαν οι δύο διαρρήκτες που το πρωί της Τετάρτης (24/05) αποπειράθηκαν να εισβάλουν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι.

Πρόκειται για έναν 27χρονο και έναν 29χρονο, η δράση και τα πρόσωπα των οποίων έγιναν ευρέως γνωστά μέσω βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media.

Το εν λόγω βίντεο έδειχνε τις κινήσεις των δύο διαρρηκτών, οι οποίες καταγράφηκαν από την κάμερα στο θυροτηλέφωνο της οικίας.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, περίπτωση διάρρηξης και απόπειρας κλοπής σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι που έλαβε χώρα πρωινές ώρες της 24 Μαΐου 2023.

Ταυτοποιήθηκαν 2 ημεδαποί, 27 και 29 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.

Κατά τη διενέργεια προανάκρισης μετά από συλλογή, αξιοποίηση και διασταύρωση πληροφοριακών δεδομένων, επετεύχθη η εξακρίβωση των στοιχείων των δραστών της ανωτέρω διάρρηξης.

Κατασχέθηκε βίντεο που απεικονίζει τους δράστες και απεστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω ανάλυση.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα