Χανιά: Συνελήφθη 28χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 11χρονης

Χανιά: Συνελήφθη 28χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 11χρονης
Περιπολικό της ΕΛΑΣ eurokinissi

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών βρίσκεται 28χρονος, μετά από καταγγελία 11χρονου κοριτσιού.

Στην καταγγελία της παρενόχλησής της την ώρα που έπαιζε προχώρησε 11χρονο κορίτσι το βράδυ της Πέμπτης (27/4) σε χωριό του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 11χρονη έπαιζε στην αυλή της εκκλησίας του χωριού το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο 28χρονος φέρεται να την πλησίασε και -όπως είπε η ανήλικη- την θώπευσε στο στήθος. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η 11χρονη έτρεξε έντρομη στο σπίτι και είπε στους γονείς της τι είχε συμβεί. Εκείνοι αμέσως ενημέρωσαν το ΑΤ Πλατανιά.

Αστυνομικοί έσπευσαν στην περιοχή και λίγη ώρα αργότερα συνέλαβαν τον 28 χρόνο για τον οποίο όπως προέκυψε στερείται και των νόμιμων εγγράφων για την παραμονή του στη χώρα.

Ο 28 χρόνος αλλοδαπός που αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών, κρατείται στο ΑΤ Πλατανιά και αναμένεται η ολοκλήρωση της απέλασης του, ενώ για το αδίκημα αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα