Χονγκ Κονγκ: Μεταφέρθηκαν τα χρήματα για τους δικηγόρους της 19χρονης με την κοκαΐνη

Χονγκ Κονγκ: Μεταφέρθηκαν τα χρήματα για τους δικηγόρους της 19χρονης με την κοκαΐνη

Την ολοκλήρωση της μεταφοράς του ποσού που ζητούσε το δικηγορικό γραφείο που ανέλαβε την υπεράσπισή της στα δικαστήρια του Χονγκ Κονγκ ανακοίνωσε ο δικηγόρος της

Μεταφέρθηκαν τελικά τα χρήματα της προκαταβολής για το δικηγορικό γραφείο του Χονγκ Κονγκ που εκπροσωπεί πλέον και επίσημα την 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου, που τον προηγούμενο μήνα είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο της πόλης με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου,  μετά από ταχείες ενέργειες των αρμοδίων υπηρεσιών, μεταφέρθηκε τελικά το ποσό των 10.000 δολαρίων, το οποίο, όπως σημειώνει, αφορά στην προκαταβολή και όχι στο τελικό ποσό της αμοιβής και των δικαστικών εξόδων, τα οποία θα εξαρτηθούν από την τελική υπερασπιστική γραμμή που θα υιοθετηθεί.

ADVERTISING

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Κεχαγιόγλου, οι δικαστικές ακροάσεις θα αρχίσουν τον Φεβρουάριο, ενώ μετά από επικοινωνία που είχε με την νεαρή, του ζήτησε να μεταφέρει την ευγνωμοσύνης της προς όλους όσοι συνέβαλαν στη συγκέντρωση χρημάτων. Οι γονείς της 19χρονης αναμένεται να μεταβούν στο Χονγκ Κονγκ το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Κεχαγιόγλου

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να καταστήσω γνωστό ότι μετά από την συγκινητική ανταπόκριση εκατοντάδων ανωνύμων και επωνύμων συμπολιτών μας συγκεντρώθηκε το ποσό της προκαταβολής που είχε ζητηθεί από διακεκριμένο δικηγορικό γραφείο του Χονγκ Κονγκ με εξειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, το οποίο μετά από ταχείες ενέργειες των αρμοδίων υπηρεσιών και φορέων απεστάλη ήδη δια της νομίμου τραπεζικής οδού.

Για λόγους διαφάνειας και ενημέρωσης  καθιστώ γνωστό ότι το ποσό του εμβάσματος ανέρχεται σε 10.000 USD (8.622,18 EΥΡΩ) . Διευκρινίζεται ότι το ποσό αυτό αφορά την  αιτηθείσα  προκαταβολή και όχι το συνολικό ποσό της αμοιβής και των δικαστικών εξόδων, το οποίο θα εξαρτηθεί από την τελική υπερασπιστική γραμμή που θα υιοθετηθεί.

Ο δικηγόρος που ανέλαβε πλέον επισήμως την υπεράσπιση της Ειρήνης θα την επισκεφθεί και θα συνεργαστεί μαζί της ενόψει των κρισίμων δικαστικών ακροάσεων του Φεβρουαρίου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα  με την Ειρήνη με παρεκάλεσε να μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς όλους όσοι με περίσσευμα καρδιάς και από το υστέρημά τους την στήριξαν και την στηρίζουν στην πιο δύσκολη και κρίσιμη στιγμή της ζωής της. Τέλος, μεταφέρω και τις ευχαριστίες  και την συγκίνηση των γονέων της Ειρήνης, οι οποίοι και θα μεταβούν στο  Χονγκ Κονγκ για να επισκεφτούν το παιδί τους το αμέσως προσεχές διάστημα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Να εκδοθεί και να δικαστεί στην Ελλάδα ζητά η 19χρονη Ειρήνη

SHARE:

24Media Network