Δίκη Χρυσής Αυγής: Η πρόεδρος πάλι “δεν είδε” τον ναζιστικό χαιρετισμό του Πλεύρη

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η πρόεδρος πάλι “δεν είδε” τον ναζιστικό χαιρετισμό του Πλεύρη
INTIME

Για τρίτη φορά ο δικηγόρος του Λαγού, Κ. Πλεύρης χαιρέτησε ναζιστικά μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Η πρόεδρος όμως, αν και παρούσα, πάλι "δεν είδε τίποτα".

“Δεν είδε” η πρόεδρος του δικαστηρίου στη Δίκη της Χρυσής Αυγής τον ναζιστικό χαιρετισμό του Κ. Πλευρη, για τρίτη φορά μέσα στο δικαστήριο. Ο συνήγορος του Ιωάννη Λαγού προχώρησε ξανά σε ναζιστικό χαιρετισμό, αδιαφορώντας -όπως και την προηγούμενη φορά- για το γεγονός ότι το δικαστήριο συνεδρίαζε.

Αυτή τη φορά δεν υπήρξε δικαστής της έδρας που να μην στάθηκε μάρτυρας της ενέργειας Πλεύρη, ο οποίος αμέσως μετά την εκφώνηση των κατηγορουμένων έλαβε το λόγο, μίλησε για «αυνανες της αριστεράς» και χαιρέτισε ναζιστικα δηλώνοντας υποστηρικτής του Μεταξά.

Ομως, αμέσως μετά από την πρώτη διακοπή του δικαστηρίου, η πρόεδρος δήλωσε και πάλι πλήρη άγνοια για το περιστατικό λέγοντας:

“με ενημέρωσαν απο έδρας οτι σήμερα έγινε πάλι εδώ ένας ναζιστικός χαιρετισμός, εγώ δεν είδα. Από δω και στο εξής δεν επιτρέπεται κανενός είδους χαιρετισμός, επιφώνημα, χειροκρότημα ή ό,τι άλλο. Αλλιώς θα ληφθούν τα νόμιμα μέτρα“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα