Δολοφονία Μ. Παπαγεωργίου: “Μόνο ο κατηγορούμενος ξέρει που είναι η σορός”

Δολοφονία Μ. Παπαγεωργίου: “Μόνο ο κατηγορούμενος ξέρει που είναι η σορός”

Ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου κατέθεσαν οι δύο αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που ερεύνησαν προανακριτικά την υπόθεση.

Πεπεισμένος πως μόνο ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση της αρπαγής και της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, γνωρίζει που βρίσκεται η σορός, έδειξε ο ένας εκ των δύο αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ που ερεύνησαν προανακριτικά την υπόθεση.

Ο μάρτυρας χαρακτήρισε ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας ως «παθολογικό ψεύτη» τον 73χρονο που φέρεται να αποτέλεσε τον εγκέφαλο της υπόθεσης, επισημαίνοντας ότι δεν έχει καμία αμφιβολία ότι εκείνος σχεδίασε την απαγωγή και τη δολοφονία. «Ο μόνος που μπορεί να πει πού είναι το παιδί, είναι αυτός. Είναι μονος που το γνωρίζει» τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον ρόλο του κατηγορούμενου για το τι έκανε, την αναλγησία του και τι σχεδίαζε να κάνει μετά στη μητέρα του Μάριου. Είναι ένας παθολογικός ψευτης, ένας άνθρωπος που έβρισκε ευάλωτους ανθρώπους για να τους χειραγωγεί».

Αντίστοιχη ήταν και η κατάθεση του δεύτερου αστυνομικού, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Μάριος δεν είναι ζωντανος. Μάλιστα, κατέθεσε πως θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι πι κατηγορούμενοι έδρασαν στα πλαίσια εγκληματικής οργάνωσης. Η δίκη διεκόπη για τις 10 Ιανουαριου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα