"Έχτισαν" την είσοδο στο Δρομοκαΐτειο. Προσήχθησαν εργαζόμενοι

"Έχτισαν" την είσοδο στο Δρομοκαΐτειο. Προσήχθησαν εργαζόμενοι

Επέμβαση της αστυνομίας στο Δρομοκαΐτειο όπου εργαζόμενοι "έχτισαν" την είσοδο του νοσοκομείου

Αστυνομική επέμβαση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δρομοκαϊτειο, όπου εργαζόμενοι είχαν χτίσει "φράχτη" από τσιμεντόλιθους, εμποδίζοντας την είσοδο στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές εργαζομένων οι οποίοι αφού οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Χαϊδαρίου, αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι το μεσημέρι.

Όπως ανέφεραν οι εργαζόμενοι, προχώρησαν στην κίνηση αυτή προκειμένου να καταδείξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο σε σχέση με τη χρηματοδότηση και την έλλειψη προσωπικού

Για «αυξανόμενο αυταρχισμό της κυβέρνησης» και «ποινικοποίηση κάθε κοινωνικής διαμαρτυρίας και συνδικαλιστικής δράσης», κάνει λόγο η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), με αφορμή την προσαγωγή του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του Δρομοκαΐτειου και συνδικαλιστών, κατά τη διάρκεια κινητοποίησης εργαζομένων, νωρίς σήμερα το πρωί, στο ψυχιατρικό νοσοκομείο.

 «Η με κάθε τρόπο εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ είναι καταδικασμένη να συντριβεί από τα κύματα της λαϊκής οργής», αναφέρει η ΟΕΝΓΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ

SHARE:

24Media Network