Έφοδος της Τροχαίας για τις κόντρες στα Λιμανάκια

Έφοδος της Τροχαίας για τις κόντρες στα Λιμανάκια
Αστυνομικός Eurokinissi

Βεβαιώθηκαν 117 παραβάσεις και ακινητοποιήθηκαν 8 οχήματα. Υποβλήθηκαν 9 μηνύσεις και αφαιρέθηκαν 42 διπλώματα οδήγησης

Στο πλαίσιο ελέγχων για αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας σε δημόσιες οδούς και χώρους, από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, πραγματοποιήθηκε εξόρμηση στην περιοχή της Βάρκιζας και συγκεκριμένα στα Λιμανάκια, κατά τη διάρκεια της οποίας βεβαιώθηκαν 117 παραβάσεις.

Πιο συγκεκριμένα βεβαιώθηκαν 17 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα, τέσσερις για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 10 για φιμέ ανεμοθώρακες, 11 παραβάσεις για θέση σε κυκλοφορία οχήματος χωρίς κατάλληλο σιγαστήρα, δύο παραβάσεις για μη ισχύουσα ασφαλιστική κάλυψη, δύο για μη χρήση ζώνης ασφαλείας και 71 λοιπές παραβάσεις.

Επιπλέον, υποβλήθηκαν 9 μηνύσεις και τρεις Εκθέσεις Αρχής ενώ αφαιρέθηκαν 42 άδειες ικανότητας οδήγησης 35 άδειες κυκλοφορίας και 7 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, Τέλος, ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανό, 8 οχήματα. Η Τροχαία προειδοποιεί πως αυτοί οι έλεγχοι θα συνεχισθούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα