Εγινε σε πολύ βαρύ κλίμα η κηδεία του 24χρονου Εύζωνα

Φωτογραφία από το Patratimes.gr
Φωτογραφία από το Patratimes.gr ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ PATRATIMES.GR

Στην Πάτρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η κηδεία του 24χρονου Εύζωνα που "έσβησε" την Πέμπτη μετά από υπηρεσία.

Τρομερά βαρύ ήταν το κλίμα στην κηδεία του Εύζωνα που πέθανε εντελώς ξαφνικά την Πέμπτη μετά από υπηρεσία.

Η τελετή έλαβε χώρα στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου στην Πάτρα και το παρών έδωσε πλήθος κόσμου που ήθελε να πει το τελευταίο αντίο στον άτυχο Σπυρίδωνα Θωμά που έφυγε τόσο άδικα και τόσο νέος από τη ζωή.

ADVERTISING

Στη νεκρώσιμη ακολουθία χοροστάτησε ο Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομος ενώ ο πόνος των συγγενών και των φίλων του 24χρονου ήταν έκδηλος, γεγονός φυσικά απολύτως φυσιολογικό και ανθρώπινοι.

Στην τελετή έδωσε το παρών και στρατιωτικό άγημα που απέδωσε τιμές αφού, όπως έχει αναφερθεί πολλές ο εκλιπών ήταν εν ενεργεία Εύζωνας και μέλος της προεδρικής φρουράς.

Με την οικογένεια του 24χρονου επικοινώνησε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα την Πέμπτη για το θλιβερό περιστατικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εν ενεργεία παίκτης του μπάσκετ ο Εύζωνας που "έσβησε" την Πέμπτη

Θάνατος Εύζωνα: Είχε κάνει υπηρεσία στον Άγνωστο Στρατιώτη, δεν παρουσίαζε πρόβλημα

Πέθανε Εύζωνας στην Προεδρική φρουρά

SHARE:

24Media Network