Άφαντος ο Σώρρας. Αναζητείται σε όλη την επικράτεια

Άφαντος ο Σώρρας. Αναζητείται σε όλη την επικράτεια

Το ζεύγος Σώρρα, παραμένει ασύλληπτο μετά την καταδίκη. Οι αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζουν ακόμη και την πιθανότητα να διέφυγαν στο εξωτερικό

Την εντολή να γίνουν εντατικές έρευνες για την αναζήτηση του φυγόδικου και καταδικασμένου πλέον Αρτέμη Σώρρα έχουν λάβει οι Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. σε όλη την Επικράτεια.

Τόπο μόνιμης κατοικίας είχε δηλώσει την Πάτρα απ’ όπου βεβαίως ήταν άφαντοι αυτός και η σύζυγός του πριν καν βγει η απόφαση.

Ερευνήθηκε, ωστόσο, η πιθανότητα να είχαν βρει καταφύγιο σε συγγενικά του πρόσωπα στην Πάτρα ή στην Αττική, αλλά δεν προέκυψε, ενώ τουλάχιστον αεροπορικώς δεν φαίνεται  να έχουν φύγει από την χώρα, χωρίς το ίδιο να μπορεί να αποκλειστεί για τυχόν διαφυγή τους, ακτοπλοϊκώς, π.χ. για Ιταλία κλπ.

Πρόσθετα, ερευνώνται στενοί συνεργάτες τους και όχι μόνο σε όλη την χώρα. Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται εν αναμονή του αιτήματος για να ερευνήσουν τα ψηφιακά ίχνη από το βιντεοσκοπημένο διάγγελμα-παραλήρημα που «ανέβασε» ο Σώρρας στο διαδίκτυο, ωστόσο επισημαίνεται ότι ακόμα και αν βρεθεί το ψηφιακό ίχνος αυτή την στιγμή, ο Σώρρας μπορεί να έχει φύγει από το σημείο αυτό…

Το βίντεο του καταζητούμενου Σώρρα

Στο βίντεο ο καταζητούμενος Σώρρας καλεί σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα, κάνοντας λόγο για “δικαστικό πραξικόπημα”. Ο επικεφαλής της “Ελλήνων Συνέλευσις” προσθέτει πως “δυσφημείται και κατηγορείται από το δικαστικό καθεστώς” και πως “το κατηγορητήριο είναι αστικής φύσης και δεν στέκεται”.

Παράλληλα, με φωνές και απειλές, καλεί σε “ένωση όλων των πολεμιστών”, επαναλαμβάνει πως δεν θα φύγει από τη χώρα και πως θα κάτσει να πολεμήσει “μέχρι το τέλος”, ενώ κάνει λόγο για απόπειρες δολοφονίας εναντίον του και ζητά “ξεσήκωμα”. “Ενωθείτε θα μας φάνε έναν έναν. Στην Ελλήνων Πολιτεία δεν θα έχουμε φυλακές για τους Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς”, προσθέτει σε ένα παραλήρημα μετά τη χθεσινή του καταδίκη.

“Εάν με βάλουν φυλακή να γίνει συγκέντρωση μπροστά από τη Βουλή με τα πανό σας για τα 600 δις που είναι γνήσια και δικά σας. Αυτοί παραποιούν κάθε χαρτί και κάθε νόμο. Να αποδείξω τι; Τα αποδεδειγμένα;”, λέει. “Λιώστε τους στις μηνύσεις και στα δικόγραφα. Ήρθαν όλα τα φρικιά και λένε ότι να’ ναι. Σας μεταβίβασα τη δύναμη που έχω ως κράτος”, καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου της Πάτρας, το NEWS 247 βρέθηκε σε δυο μεγάλα γραφεία φίλων του Σώρρα οι οποίοι έκαναν λόγο για “πολιτική δίωξη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα