Άγιος Παντελεήμονας: Αιματηρή συμπλοκή με σκοπό την ληστεία

Άγιος Παντελεήμονας: Αιματηρή συμπλοκή με σκοπό την ληστεία
Περιπολικό INTIME NEWS

Ομάδα 10 ατόμων επιτέθηκαν σε δύο άνδρες με σκοπό την ληστεία. Τον έναν τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά και τον άλλον τον χτύπησαν στο κεφάλι.

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον Άγιο Παντελεήμονα, όταν ομάδα 10 ατόμων από το Πακιστάν επιτέθηκαν σε δύο ομοεθνείς τους έναν 36χρονο και έναν 30χρονο, με σκοπό την ληστεία.

Τον 30χρονο τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά και τον 36χρονο τον χτύπησαν στο κεφάλι, για να τους πάρουν τα κινητά τους τηλέφωνα και όσα χρήματα είχαν πάνω τους.

Το θύμα που δέχτηκε το μαχαίρωμα, χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Γεννηματά», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αμέσως μετά την πράξη τους οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ αστυνομικοί της Άμεσης Δράστης που στο μεταξύ είχαν κληθεί και έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν στην οδό Αντιόχειας και συνέλαβαν δύο από τους δράστες, 21 και 22 ετών αντίστοιχα.

Στην κατοχή του πρώτου βρέθηκαν επίσης έγγραφα τρίτου προσώπου, καθώς επίσης 7 διαβατήρια και ένα δελτίο ταυτότητας και η έρευνα του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα συνεχίζεται τόσο για να εντοπιστούν οι συνεργοί τους όσο και για να διαπιστωθεί αν είναι υπεύθυνοι και για τυχόν άλλες παρόμοιες πράξεις.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα