Αιματηρή ληστεία με ομηρία και πυροβολισμούς σε σουπερμάρκετ στο Καματερό

Αιματηρή ληστεία με ομηρία και πυροβολισμούς σε σουπερμάρκετ στο Καματερό
The headquarters of the Hellenic Football Federation (EPO) have been evacuated after an anonymous caller warned that a bomb will go off inside the building. In Athens on Nov. 25 2015 / . 25 2015. Menelaos Myrillas / SOOC

Τεράστια η ψυχραιμία της υπαλλήλου και του αστυνομικού που χειρίστηκαν την σύντομη ομηρία του ληστή στο Καματερό

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν τις έξι το απόγευμα σε σουπερμάρκετ στο Καματερό.

Ένας άγνωστος δράστης εισήλθε στο κατάστημα και υπό την απειλή όπλου ακινητοποίησε πελάτες και υπαλλήλους, αρπάζοντας χρήματα από τα ταμεία.

Στο μεταξύ, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία από υπάλληλο που πάτησε το μπουτόν πανικού και σύντομα κατέκλησαν την περιοχή περιπολικά της Άμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί κάλεσαν τον δράστη να παραδοθεί. Εκείνος άρπαξε μία υπάλληλο από το ταμείο ως όμηρο και υπό την απειλή του όπλου ήθελε να την οδηγήσει στον 1ο όροφο.

Πριν γίνει οτιδήποτε όμως και ενώ ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης τον σημάδευε, η όμηρος συγκράτησε στον απόλυτο βαθμό την ψυχραιμία της, έκανε μία απότομη κίνηση παρέχοντας στιγμιαία χώρο στον αστυνομικό, ο οποίος πυροβόλησε, τραυμάτισε και ακινητοποίησε αμέσως τον δράστη.

Από την σύντομη αυτή και σοκαριστική περιπέτεια η υπάλληλος ξέφυγε σώα, όπως και οι υπόλοιποι πελάτες και υπάλληλοι που στο μεταξύ είχαν υποστεί σοκ. Ο δράστης που σύμφωνα με πληροφορίες είναι Έλληνας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Σημειώνεται ότι μέχρι αργά το απόγευμα η αστυνομία κρατούσε το σύνολο των πελατών που βρίσκονταν την στιγμή της επίθεσης στο κατάστημα ώστε να ελέγξει εάν ανάμεσα τους κρύβεται συνεργός του ληστή.

Φωτό αρχείου: sooc.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα