Άνω Κορυδαλλός: Άνδρας έριξε άσκοπους πυροβολισμούς – Τραυματίστηκαν τρία παιδιά

Άνω Κορυδαλλός: Άνδρας έριξε άσκοπους πυροβολισμούς – Τραυματίστηκαν τρία παιδιά
Κάλυκες eurokinissi

Αναζητείται άνδεας ο οποίος, όπως φαίνεται, πυροβόλησε πιθανόν στον αέρα μέσα από αυτοκίνητο στον Άνω Κορυδαλλό, όμως τα σκάγια κατέληξαν στο σημείο που κάθονταν τρεις γυναίκες με τα ανήλικα αγοράκια τους.

Παραλίγο τραγωδία στην περιοχή του Άνω Κορυδαλλού. Το απόγευμα της Τρίτης (30/5), το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε δύο κλήσεις για άγνωστο άνδρα που πυροβολούσε με καραμπίνα μέσα από αυτοκίνητο, επί της οδού Σταθοπούλου.

Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κανέναν, αργότερα όμως ενημερώθηκαν από το Αττικό Νοσοκομείο πως πήγαν εκεί τρεις νεαρές Ρομά με τα τρία ανήλικα παιδιά τους, δύο αγοράκια 2 ετών και ένα αγοράκι 3 ετών, με ελαφρά τραύματα από σκάγια κυνηγετικού όπλου, στα οποία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Οι συγκεκριμένες γυναίκες δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο δράστης και τα κίνητρά του, ωστόσο αναζητείται από τους αστυνομικούς ο σύζυγος μίας από τις γυναίκες, που έχει φροντίσει να εξαφανιστεί.

Όπως εικάζεται, πραγματοποίησε άσκοπους πυροβολισμούς μέσα από το αυτοκίνητό του στον αέρα και τα σκάγια κατέληξαν στο σημείο που έπαιζαν τα παιδάκια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα